Nordmann Kerstbomen

NORDMANN kerstboom zijn eind november weer bij ons aan de Eesveenseweg 46 in Eesveen

Kerstboom in alle soorten en maten bij Het Eesergroen van eigen kwekerij.

Wij hebben een grote keuze NORDMANN kerstbomen voor u van klein tot 5 meter. Bij aankoop word uw boom voorzien van een net en is hierdoor makkelijk te vervoeren.

Wij hebben meerdere soorten kerstbomen zowel met als zonder kluit, vele soorten snijgroen voor uw eigen gemaakte krans of kerststuk, standaard, mand of kruis, maar ook de welbekende EASYFIX kerstboomstandaard. Uw boom staat binnen 5 sec. met de EASYFIX standaard.

Kerstverlichting, kerstkransen, kerstgroen, deurkransen, zijdekransen, kerstversiering en kerststukken. Wij verkopen alles om uw kerst te voorzien van groen.

Tot ziens bij Het Eesergroen,
aan de Eesveenseweg

Wij staan daar met o.a. onze mooie Nordmann kerstbomen in alle soorten en maten. Gezaagd en/of met kluit.

Openingstijden kerstverkoop:
Maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur


EASYFIX kerstboomstandaard

Wij zijn dealer van de bekende EASYFIX kerstboomstandaard. Wij hebben een grote keuze aan kleuren beschikbaar en kunnen uw Nordmann kerstboom inboren zodat deze gelijk op de EASYFIX standaard gezet kan worden. Uw boom staat binnen 5 seconden rechtop met de EASYFIX standaard.

Ingeboorde kerstboom voor plaatsing op EASYFIX standaard

Ruime keuze uit diverse soorten Nordmann kerstbomen

Waarom een Nordmann Kerstboom?

De Nordmann is de ideale kerstboom. Het is een zeer mooi gevormde kerstboom waarbij de zachte, niet prikkende naalden zo goed als niet uitvallen. Een ander voordeel is dat de stevige takken zonder doorbuigen ook zwaardere kerstballen, slingers en andere kerstdecoratie kan dragen.
Tevens is de Nordmann kleur vast zodat u tijdens de feestdagen kunt genieten van een mooie groene kerstboom.

Nordmann spar uit eigen kwekerij

Kopen? Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie of wilt u deze boom bij ons kopen, kom dan langs in onze winkel aan de Eesveenseweg 46 in Steenwijk. Of bel met Tom Paul 06 – 19 42 53 33.